site teller
gran-canaria-actueel.jouwweb.nl

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-56.jpg

d-99.jpg


Wat is een gestor en…
wie is Herman Peter?

Gran Canaria - woensdag 18 juli 2012 - Vandaag stellen we u graag Herman Peter voor, een op Gran Canaria gevestigde, sympathieke, goedmoedige, polyglotte resident, die zijn sporen in Nederland en België, eerst in het onderwijs en later op de grote vaart verdiend heeft en die als gestor mogelijk veel voor u als (toekomstig) resident, hetzij toerist, betekent, of kan gaan betekenen.

Niet alleen Spanje is een enorm bureaucratisch land, maar ook de deelstaat Canarias weet van wanten, waar u doorgaans alleen maar met kennis van de Spaanse taal terecht kunt als het gaat om administratieve, juridische en fiscale zaken. Maar ook al spreekt u vloeiend Spaans, toch is het vaak raadzaam, om een 'gestor' in te schakelen. Doorgaans werkend vanuit een 'gestoría', vormt een gestor de schakel tussen u en de diverse Spaanse instanties en neemt een heleboel administratieve rompslomp, ergernis en wachten in lange rijen uit handen. Uw gestor (adviseur / beheerder / tussenpersoon) weet de weg in Spanje c.q. op de Canarische Eilanden/Gran Canaria en spreekt Spaans (en in het geval van Herma Peter, als het moet, Canarisch dialect, waarin een woordje argot hem ook niet vreemd is!).
Opvallend is, dat de gemiddelde Spanjaard het niet in zijn/haar hoofd zal halen om, bijvoorbeeld, vergunningen aan te vragen of belastingaangifte te doen, zonder een gestor in te schakelen. Zij weten immers hoe bureaucratisch het Spaanse ambtenarenapparaat in elkaar steekt.


Met Herman Peter op de juiste weg...

Dus: waarom zou u geen gebruik maken van een gestor? En dan bij voorkeur een, die ook nog eens Nederlands (op verzoek mét Amsterdams accent) spreekt en die, uiteraard, ook Vlaams 'klapt'!

“Waar u die kunt vinden?” vraagt u; wel, op Gran Canaria bestaat al jaren Gestoría ‘De Schakel’ (what’s in a name!) waar de polyglot Herman Peter, met raad en daad o.a. Nederlandstalige residenten, maar ook toeristen, bijstaat voor de administratieve afhandeling van e.e.a. (o.a. aan- en verkoopbegeleiding, huurcontracten, boedelscheidingen, legalisaties, fiscaal, erfrecht enz.). U kunt bij Herman terecht voor alle zaken waarvoor u in de Lage Landen een (belasting)advieskantoor, of een makelaar zou inschakelen.


Overal waar Herman Peter op Gran Canaria komt met zijn
voiture, bloeit (bijna letterlijk) het (zaken)leven op!

Het spreekt voor zich, dat Herman voor zijn diensten een financiële vergoeding vraagt, maar de tarieven wegen vaak niet op, tegen wat u zich bespaart aan geld en vooral aan tijd en moeite.

Herman werkt als gestor - daar waar nodig - samen met advocaten en andere juridische adviseurs en deskundigen en, hij kan u met raad en daad bijstaan, plus van dienst zijn op tal van terreinen (juridisch, bureaucratisch, fiscaal, financieel, bancair) waar u, zeker in Spanje c.q. op de Canarische Eilanden, vaak ‘geen kaas van gegeten hebt’, of waar u zelf niet uren, dagen, weken, of zelfs maandenlang, van uw kostbare tijd aan wenst te verspillen.

Hierbij het contact-adres van Herman Peter:
Advieskantoor “De Schakel”

GRAN CANARIA
Tlf. (00 34) 928 78 50 73
Mobiel: (00 34) 680 980 236
E-mail: herman.peter@yahoo.co.uk

1-AAAAislas-canarias-kopie-162.jpg


e-98.jpg

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-2--84.jpg

Maak jouw eigen website met JouwWeb