site teller
gran-canaria-actueel.jouwweb.nl

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-262.jpg

aaaaaamapa-canarias2-3-51.jpg


Playa de Tasarte heeft voortaan ’s nachts verlichting

LA ALDEA - donderdag 7 april 2016 - Met het - door toedoen van de Gemeente, in samenwerking met de bewoners - installeren van drie lantaarnpalen, is het strand van Tasarte in de Gemeente La Aldea voorzien van een nachtelijke verlichting.

Twee straatlantaarns bij het restaurant en een naast de plattelandswoning op Playa de Tasarte in de gemeente La Aldea zorgen sinds kort voor nachtelijke verlichting op het strand, dat - ook in deze gemeente - uiterst - afgelegen is.

img_33777.jpg                                                  Het restaurant op Playa de Tasarte.
2Barrio-1024x768.jpg                                                    Tasarte (gemeente La Aldea).
Met deze nieuwe voorziening voldoet men aan een al lang door de bewoners van dit gedeelte in de wijk Tasarte gekoesterde wens, waar tot voor kort geen openbare verlichting was.
1176.jpg                                                              Playa de Tasarte..
Het doel van de Gemeente is te onderhandelen met Unelco over het in de loop van 2016 plaatsen van een elektriciteitsmeter, waardoor het mogelijk zal zijn, minimaal nog twee lantaarnpalen in dit gebied te plaatsen.
De wethouder van Buurtzaken, Rafael Hernández, heeft ervoor gekozen, dat men alvast drie lantaarnpalen heeft aangesloten via een tijdschakelaar welke gecontroleerd wordt door de plaatselijke bewoners die de rekening voor deze verlichting betalen.

Deze actie komt nog bij andere die worden uitgevoerd langs deze kust van La Aldea, zoals het op orde brengen van het parkeerterrein en het schoonmaken van het hele gebied.
zzzzzzzislas-canariaslogo-382.jpg


 

aaaaakaart_canaria-38-51.jpg

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-2--478.jpg

zon-140.jpg

Maak jouw eigen website met JouwWeb