site teller
gran-canaria-actueel.jouwweb.nl

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-166.jpg

d-78.jpg


Maspalomas vernieuwt de
Pista de Patinaje (Rolschaatsbaan)
voor €285.500,=

SAN BARTOLOMÉ DE TIRAJANA - maandag 27 augustus 2018 - De Gemeenteraad van San Bartolomé de Tirajana kent aan de entiteit Proyectos y Montajes Ingemont SA de werken toe die bestemd zijn om het dak, de toegankelijkheid, de vloer en de buitenste omheining van de oude sporthal te verbeteren.

De Gemeente San Bartolomé de Tirajana zal de vernieuwing en modernisering van de oude gemeentelijke rolschaatsbaan van Maspalomas met een eigen investering van €285.451,26 uitvoeren.
6240_pistadepatinajesanfernando-3-copia-1.jpg
Dit financiële voorstel van het bedrijf Proyectos y Montajes Ingemont SA is het meest rendabel geformuleerd in de overheid procedure voor openbare aanbestedingen, waaraan ook de entiteiten Infraestructuras Deportivas Canarias SL, Isleña 77 Obras y Servicios SL en Zima Desarrollo Integrales SL deelnamen. Met deze prijs heeft de Gemeente een besparing van bijna €86.600,= behaald.

Het project - voorgesteld door het Departement Sport, van wethouder Roberto Martel Quintana - onderwerpt de installatie van de rolschaatsbaan aan een grondige vernieuwing. Geschat wordt dat het uitvoeren van de werken minimaal acht weken zal duren. De werken streven naar een algemene verbetering van de faciliteit, die een oppervlakte van 1.162,14 m² heeft  naast het gemeentelijke zwembad en de petanque-baan, om de prestatiemogelijkheden van het sportgebruik te vergroten en het een grotere veiligheid te bieden.

Verfraaiing en gezondheid Veiligheid,
Een van de belangrijkste werken benadrukt de opstelling van het gehele dak en de zijranden van gelamineerde plaat. Het doel is om de veiligheid en de dichtheid van het dak te garanderen. Dit is behoorlijk verslechterd door het verstrijken van jaren, met tal van lekken wanneer het regent en aardverschuivingen met windstormen.

Het is ook de bedoeling om de zichtbare  uitwerking van de installatie te moderniseren en te corrigeren door middel van de omtrekbehuizing en de uiterlijke verfraaiing van de gehele behuizing met het gebruik van gekleurd geperforeerd plaatstaal. Dit zal helpen bij het oplossen van de gezondheidsproblemen veroorzaakt door het binnenkomen van duiven.

Het project omvat het toegankelijk maken van de kleedkamers en de verandering van de huidige terrasvloer door een behandeld houten oppervlak om het meer comfort te bieden en te voldoen aan de sportieve vereisten voor de erkende praktijk van kunstschaatsen en andere sportdisciplines in de sporthal.

CLUB PATINAJE MASPALOMAS
Locatie: Pista de Patinaje  (Rolschaatsbaan) San Fernando  (naast het zwembad)
Avenida de Gáldar
San Fernando de Maspalomas
SAN BARTOLOMÉ· DE TIRAJANA
Telefoon: 675 976 909

Internetpagina:
http://www.clubpatinajemaspalomas.com
E-Mail: clubpatinajemaspalomas@hotmail.es
000logo-150.jpg


Maspalomas moderniseert met €372.000,= de
Pista Municipal de Patinaje
(Gemeentelijke Rolschaatsbaan)

De overkapping, de vloer, en de buitenste omheining
van deze oude sportvoorziening worden gerestaureerd

SAN BARTOLOMÉ DE TIRAJANA - maandag 27 november 2017 - De Gemeente San Bartolomé de Tirajana zal de rolschaatsbaan onderwerpen aan een grondige renovatie die betaald wordt uit eigen middelen. De herstelwerkzaamheden zijn gericht op het verbeteren en moderniseren van de gehele installatie, en zijn aanbesteed voor een bedrag van  €371.923,47.

De uitvoering van het project is openbaar aanbesteed, en zal worden gegund aan de instantie die de laagte prijs offreert. De bedrijven hebben tot 20 december 2017 de tijd  om hun offertes in te dienen. Man schat in, dat de uitvoering van  de werkzaamheden acht weken zal vergen.
img_43553.jpg
               De Pista de Patinaje (Rolschaatsbaan) in San Fernando de Maspalomas.
Met de werkzaamheden die het Departement Sport, van wethouder Roberto Martel Quintana, heef ingepland, zoekt men een algehele verbetering van de installatie die een oppervlakte beslaat van 1.1672,14 m² in het hart van de San Fernando-wijk, om deze te voorzien van meer veiligheid en de winstmogelijkheden te vergroten van het sportieve gebruik ervan.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het regelen van de overkapping,  de vervanging van de terrasvloer door een houten oppervlakte, de toegang te verbeteren tot de kleedruimten, en het verfraaien van de omheining van het gehele complex.

De reparatie van het plaatwerk-laminaat van het dak en de zij-randen beantwoordt aan de behoefte om de veiligheidsproblemen op te lossen die de installatie in de loop van de jaren vertoont, met talrijke waterlekkages wanneer het regent, en ook enkele aardverschuivingen met windstormen.

Betere veiligheid en comfort
Met de afsluiting van  de omheining  van de installatie door gekleurde geperforeerde plaat, wil de Gemeente de visuele uitwerking van deze faciliteit in het hart van de stedelijke kern van San Fernando moderniseren en corrigeren, en anderzijds een betere beveiliging van de locatie, evenals  het vermijden van een gezondheidsprobleem dat de ingang oplevert met het binnenvliegen van duiven in de sportvoorziening

Met dit project wil het Departement   van Sport ook meer comfort bieden tijdens het sporten. Met dit doel zal de huidige werkvloer van de behuizing worden vervangen door een behandeld houtoppervlak. "Deze verandering maakt een gezamenlijk  gebruik van de rolschaatbaan mogelijk door de jeugd van de drie in de gemeente bestaande rolschaatsclubs, en zullen ook hun gebruiksmogelijkheden met andere sportdisciplines uitgebreid worden," bevestigt  Roberto Martel. 
0000Islas-canariaslogo-kopie-790.jpg


El Tablero:
 Eiland-kampioenschap Kunstrolschaatsen

SAN BARTOLOMÉ DE TIRAJANA - vrijdag 8 april 2016 - In het Pabellón Municipal van El Tablero vindt op zaterdag 9 april het Campeonato Insular de Gran Canaria 2016 de Patinaje Artístico plaats.

Het kampioenschap Kunstrolschaatsen, georganiseerd door de Club de Patinaje San Fernando, in samenwerking  met de Federación Canaria de Patinaje, begint om 08.00 uur en duurt tot 22:00 uur.
img_33827.jpg

Aan de wedstrijd, die alle categorieën omvat, wordt deelgenomen door de rolschaatsclubs Maspalomas, Sataute, Molina Sport, Aliart, Fercott en San Fernando.

zzzzzzzislas-canariaslogo-386.jpg


Rolschaatsclub San Fernando
geeft kerstvoorstelling

 Avonturen Lelijk Eendje op rolschaatsen

SAN BARTOLOMÉ De TIRAJANA, Maandag 17 december 2012. De club de Patinaje (Rolschaatsclub) van San Fernando, geeft op zaterdag 22 december 2012 haar jaarlijkse Kerst-voorstelling, een show op rolschaatsen, waarin de leden het verhaal van het Lelijke Eendje uitbeelden.


Ook is er een live optreden van de zangeres Janina Foronda .

CLUB PATINAJE MASPALOMAS
Locatie: Pista de Patinaje  (Rolschaatsbaan) San Fernando  (naast het zwembad)
Avenida de Gáldar
San Fernando de Maspalomas
SAN BARTOLOMÉ· DE TIRAJANA

Telefoon: 675 976 909
Internetpagina:
http://www.clubpatinajemaspalomas.com
E-Mail: clubpatinajemaspalomas@hotmail.es
1-AAAAislas-canarias-64.jpg


e-79.jpg

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-2--293.jpg

zon-88.jpg

Maak jouw eigen website met JouwWeb