site teller
site teller
site teller
gran-canaria-actueel.jouwweb.nl
'GRAN CANARIA ACTUEEL'... » SPORT » Rolschaatsen

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-166.jpg

d-78.jpg

Maspalomas moderniseert met €372.000,= de
Pista Municipal de Patinaje
(Gemeentelijke Rolschaatsbaan)

De overkapping, de vloer, en de buitenste omheining
van deze oude sportvoorziening worden gerestaureerd

SAN BARTOLOMÉ DE TIRAJANA - maandag 27 november 2017 - De Gemeente San Bartolomé de Tirajana zal de rolschaatsbaan onderwerpen aan een grondige renovatie die betaald wordt uit eigen middelen. De herstelwerkzaamheden zijn gericht op het verbeteren en moderniseren van de gehel installatie, en zijn aanbesteed voor een bedrag van  €371.923,47.

De uitvoering van het project is openbaar aanbesteed, en zal worden gegund aan de instantie die de laagte prijs offreert. De bedrijven hebben tot 20 december 2017 de tijd  om hun offertes in te dienen. Man schat in, dat de uitvoering van  de werkzaamheden acht weken zal vergen.
img_43553.jpg
               De Pista de Patinaje (Rolschaatsbaan) in San Fernando de Maspalomas.
Met de werkzaamheden die het Departement Sport, van wethouder Roberto Martel Quintana, heef ingepland, zoekt men een algehele verbetering van de installatie die een oppervlakte beslaat van 1.1672,14 m² in het hart van de San Fernando-wijk, om deze te voorzien van meer veiligheid en de winstmogelijkheden te vergroten van het sportieve gebruik ervan.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het regelen van de overkapping,  de vervanging van de terrasvloer door een houten oppervlakte, de toegang te verbeteren tot de kleedruimten, en het verfraaien van de omheining van het gehele complex.

De reparatie van het plaatwerk-laminaat van het dak en de zij-randen beantwoordt aan de behoefte om de veiligheidsproblemen op te lossen die de installatie in de loop van de jaren vertoont, met talrijke waterlekkages wanneer het regent, en ook enkele aardverschuivingen met windstormen.

Betere veiligheid en comfort
Met de afsluiting van  de omheining  van de installatie door gekleurde geperforeerde plaat, wil de Gemeente de visuele uitwerking van deze faciliteit in het hart van de stedelijke kern van San Fernando moderniseren en corrigeren, en anderzijds een betere beveiliging van de locatie, evenals  het vermijden van een gezondheidsprobleem dat de ingang oplevert met het binnenvliegen van duiven in de sportvoorziening

Met dit project wil het Departement   van Sport ook meer comfort bieden tijdens het sporten. Met dit doel zal de huidige werkvloer van de behuizing worden vervangen door een behandeld houtoppervlak. "Deze verandering maakt een gezamenlijk  gebruik van de rolschaatbaan mogelijk door de jeugd van de drie in de gemeente bestaande rolschaatsclubs, en zullen ook hun gebruiksmogelijkheden met andere sportdisciplines uitgebreid worden," bevestigt  Roberto Martel. 
0000Islas-canariaslogo-kopie-790.jpg


El Tablero:
 Eiland-kampioenschap
Kunstrolschaatsen

SAN BARTOLOMÉ DE TIRAJANA - vrijdag 8 april 2016 - In het Pabellón Municipal van El Tablero vindt op zaterdag 9 april het Campeonato Insular de Gran Canaria 2016 de Patinaje Artístico plaats.

Het kampioenschap Kunst-rolschaatsen, georganiseerd door de Club de Patinaje San Fernando, in samenwerking  met de Federación Canaria de Patinaje, begint om 08.00 uur en duurt tot 22:00 uur.
img_33827.jpg

Aan de wedstrijd, die alle categorieën omvat, wordt deelgenomen door de rolschaatsclubs Maspalomas, Sataute, Molina Sport, Aliart, Fercott en San Fernando.

zzzzzzzislas-canariaslogo-386.jpg

Rolschaatsclub San Fernando
geeft kerstvoorstelling

 Avonturen Lelijk Eendje op rolschaatsen

SAN BARTOLOMÉ De TIRAJANA, Maandag 17 december 2012. De club de Patinaje (Rolschaatsclub) van San Fernando, geeft op zaterdag 22 december 2012 haar jaarlijkse Kerstvoorstelling, een show op rolschaatsen, waarin de leden het verhaal van het Lelijke Eendje uitbeelden.


Ook is er een live optreden van de zangeres Janina Foronda .

CLUB PATINAJE MASPALOMAS
Locatie: Pista de Patinaje  (Rolschaatsbaan) San Fernando  (naast het zwembad)
Avenida de Gáldar
San Fernando de Maspalomas
Telefoon: 675976909

Internetpagina: http://www.clubpatinajemaspalomas.com
E-Mail: clubpatinajemaspalomas@hotmail.es
1-AAAAislas-canarias-64.jpg


e-79.jpg

aaaaLOGOMETBANNERGranCanariaActueel-2--293.jpg

zon-88.jpg